TARJOAMME AJANKOHTAISIIN HAASTEISIIN VASTAAVIA, ASIAKASLÄHTÖISIÄ JA INNOVATIIVISIA TYÖYHTEISÖN KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELUJA.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Ilmoittautuminen tehdään valitun koulutuksen ilmoittautumislinkin kautta, sähköpostilla tai puhelimitse. Kätevimmin ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskuvauksen yhteydessä olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje. 
Esteen sattuessa osallistumisen voi vaihtaa toisen henkilön kanssa samassa organisaatiossa. Henkilön vaihdoksesta tulee ilmoittaa mielellään sähköpostilla.
Mikäli työpaikalta osallistuu koulutukseen useita henkilöitä, osallistujien tiedot tulee ilmoittaa sähköpostilla.

Ilmoittautuminen etäyhteyksiin

Koulutus voidaan toteuttaa verkon välityksellä etäopetuksena, jota seurataan internetselaimessa. Osallistumislinkki lähetetään osallistujan sähköpostiin ennen koulutuksen alkua. Linkki on henkilökohtainen, eikä sitä saa välittää eteenpäin toiselle henkilölle. Julkinen esitys/tallentaminen on kielletty.

Maksut

Koulutuksen hinta ja maksumenettely on ilmoitettu kunkin koulutuksen yhteydessä. Koulutuksen hinta laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Peruutusehdot 

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta osallistumisen perumisesta laskutetaan asiakkaalta  50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen tai peruminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö. Peruutus ja/tai henkilövaihdokset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen helena.pirttisalo@luentopalvelu.com

LUENTOPALVELU HELENA PIRTTISALO OY

Notkolantie 13 B 80400 Ylämylly
helena.pirttisalo@luentopalvelu.com
040 567 1070